Bygg GBG AB är ett byggföretag och entreprenadfirma i Göteborg. Vi erbjuder byggnation, plattsättning och måleri. Inget jobb är för stort för oss då vi har ett stort kontaktnät av duktiga samarbetspartners som hjälper oss.

Vi fokuserar på att skapa värde för byggnader genom att erbjuda konsumenter tjänster av hög kvalitet på ett ansvarsfullt sätt.
Vi lyssnar mycket på kundernas åsikter, samt vara lyhörda för kundernas behov.

Vi på Bygg GBG AB vill förändra bygg- och hemrenoveringsbranschen. Vi vill ändra vår stereotypiska syn på renovering av byggnader, genom att hitta lösningar som håller över tiden, bidrar det till en mer hållbar framtid för vår bransch.

Bygg GBG AB grundades av Homam Lazim i Göteborg 2014. Företaget startade som ett snickeriföretag men expanderade till ett hemrenoveringsföretag.

Vi började i ett hemgarage och erövrade världen. Och däremellan har vi gjort bra och ibland kämpat för att nå våra mål. Vi har gjort vårt bästa för det bästa. Vi har förbättrats och vuxit. Ser fram emot framtiden och kommer alltid ihåg var vi kom ifrån. Det här är vår historia.

Vårt team består av högt kvalificerade, erfarna samt kunniga arbetare för bygg – byggnadsrenovering och som är passionerade och engagerade för våra kunder.

Med vår kunskap om reglerna för bygg tjänster samt användning av ett stort och väletablerat nätverk av leverantörer kan teamet på Bygg GBG AB snabbt och smidigt skapa lösningar som passar ett brett spektrum av affärsbehov.

Vår fysiska närvaro i Västra Götalands, gör att vi kan tillhandahålla bästa möjliga service till våra kunder på ett snabbt och effektivt sätt, samtidigt som vi alltid följer de högsta kvalitetsnivåerna.

       instagram default popup image round
       Follow Me
       502k 100k 3 month ago
       Share